info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Nu open: Zomerbar

@ Wolvenplein 29, Utrecht
Bier Brouwerij In Utrecht Brouwerij Eleven

De Eleven zomerbar is officieel open! De binnenplaats van de oude gevangenis aan het Wolvenplein in hartje Utrecht is omgetoverd tot een waar strand terras, met tafeltjes, strandstoelen, een zandbak en een pingpong tafel. Volg de garagedeur – de donkere gang in – richting het vrolijke kleurrijke terras met een rauw randje van de gevangenis. Een unieke locatie!

Elke donderdag t/m zondag van 15u tot 23u kun je bij ons genieten van Eleven bier, bites en muziek. We wisselen regelmatig van programma: DJ nights, live-muziek, activiteiten en take over kitchens. Kom langs voor de vrijdagmiddagborrel, bak ‘m in een strandstoel, dans op speelse deuntjes, geniet van de wisselende bajeshap (elke donderdag) en street food (wisselt per week) of daag je vrienden uit voor een Sjaak bij een game of PingPong! 

Hou ons in de gaten op Instagram (@brouwerij_eleven) en deze pagina waar wij per week laten weten wat er op het programma staat!

Programma aankomend weekend:

Donderdag 18 juli.                   De Bajeshap (12,50)
Vrijdag 19 juli.                                Special Beer: Summer Sentence Release met Street food & DJ Gino
Zaterdag 20 juli.                                 Spelletjesavond & BYOF
Zondag 21 juli.                                              PingPong toernooi + 1 punt = Sjaak! 3 punten = Eleven glas

Summer Sentence

Speciaal voor de zomerbar releasen wij een easy going New Zealand Pale Ale: de Summer Sentence. Deze Pale Ale met Motueka en Wai-iti hop is met zijn fruitige tonen van citrus en steenvruchten absoluut géén straf om te drinken. Deze special blijft deze zomer op tap en blik achter de tralies en is dus alleen verkrijgbaar bij de zomerbar!
Dus kom met de zon op je toet gevangen in je strandstoel genieten van dit frisse bier op het terras.

Volg onze Instagram, Facebook en deze pagina voor updates. Stay tuned and get sentenced – TOT SNEL bij de BROUWERIJ ELEVEN ZOMERBAR @ gevangenis Wolvenplein Utrecht!

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping