info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Zakelijke relaties

Tony Manjana Speciaalbier Brouwerij Eleven Utrecht

Zakelijk klant worden?

Ben je geïnteresseerd om onze bieren te schenken in jouw bar of restaurant? Of heb je een winkel waar onze bieren nog missen in het schap? Neem dan contact op. We kunnen een afspraak maken om de samenwerking te bespreken en uiteraard laten we graag wat proeven!

Leveringen van orders doen wij in de stad Utrecht zelf, omdat we op steenworp afstand van de stad zitten. Buiten de ring wordt ons bier geleverd door één van onze geliefde distributeurs. Geen zorgen, onze bieren worden door heel Nederland geleverd.

Voor meer informatie en voor een afspraak, klik op de onderstaande knop en dan zie we je graag binnenkort.

 

Relatie geschenken

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw team of je relaties? Wij bieden verschillende opties aan. Van een cadeaupakket met vier bieren t/m een gepersonaliseerd label en/of cadeauverpakking. We denken graag met je mee en wat de leukste optie is voor jouw relatiegeschenk. 

Maatwerk

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijke geschenk? Wij denken graag mee! Vanaf 500 stuks kunnen wij maatwerk leveren: van een eigen bier met gepersonaliseerd label tot een cadeauverpakking met persoonlijke groet. Wellicht wil je dit combineren met een borrel? Kortom: er is veel mogelijk. Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

“Brouwerij Eleven staat voor mij voor een relatief jonge craft brouwerij met mooie bieren en een gaaf enthousiast team!”

 

~ Jos, Nico Elings BV
0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping