info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Utrechts Bierpakket

Brouwerij Eleven is een initiatief van Loes en Kevin. Wij zijn twee gepassioneerde fijnproevers met een groot hart voor specialbieren. Onze bieren kun je proeven in verschillende Utrechtse horecalocaties of bestellen in onze webshop.

Het ultieme Utrechtse bierpakket

Omdat we je graag kennis laten maken met onze speciale bieren, kun je in onze webshop hét Utrechts Bierpakket bestellen! Met dit Utrechtse bierpakket steel je de show bij je vrienden, familie en liefhebbers van bijzondere bieren. Naast het pakket vind je in de webshop ook al onze andere speciaalbieren. De meeste speciaalbiertjes uit de webshop zijn het hele jaar door beschikbaar.
In het voorjaar van 2021 hebben we twee Utrechtse bieren aan de vaste lijn toegevoegd. Twee heerlijk verfrissende bieren, bedoeld voor zomerse dagen in de tuin of om te drinken tijdens een speciaal evenement.

 

 

Brouwerij Eleven Proefpakket

Je kunt voordelig kennismaken met de speciaal bieren van Brouwerij Eleven. In het Eleven proefpakket vind je 6 bieren en een glas. Leuk voor iedereen die geïnteresseerd is om het Eleven assortiment te proeven! Maar ook als je gewoon zin hebt in een uitgebreide borrel en daar een bijzonder biertje bij wilt drinken. Je kunt dit pakket natuurlijk ook cadeau doen aan een echte bierliefhebber! Utrechts Bier Bestellen Online

Brouwbar Eleven

Kom naar the one and only Utrechtse brouwbar! Met hulp van ruim 200 investeerders zijn we begonnen aan de bouw van brouwbar Eleven in Utrecht. We kijken ernaar uit om jullie mee te nemen in het proces van bierbrouwen en willen niets liever dan onze passie voor bijzondere smaken en fijne ingrediënten met jullie delen. Binnenkort kun je bij ons terecht voor een interessante rondleiding en een proeverij op maat. Leuk voor een uitje met vrienden of collega’s!

Brouwerij Eleven samenwerkingen

Met regelmaat brouwen we samen met anderen nieuwe bieren. Want samen brouwen is één van de dingen die we het liefst doen. We ontwikkelen nieuwe bieren samen met andere brouwerijen, maar ook met lokale ondernemers. Omdat we onze 11e tank hier speciaal voor beschikbaar houden, brengen we de ze wel hele speciaalbieren uit onder het No.11-label. Bekijk alle samenwerkingen in onze webshop. We zullen het assortiment de komende tijd flink uitbreiden, dus houd onze socials en deze website goed in de gaten!

Utrechts Bierpakket Specials

We houden ervan om af en toe buiten de lijntjes te kleuren. Dit doen we onder de vlag ‘Utrechtse Specials’. Deze speciaalbieren zijn niet voor iedereen weggelegd. Van brett bieren tot een barrel aged dikke stout: we houden ervan! Het zijn bieren waarmee we laten zien wat we kunnen en wat we leuk vinden. Binnenkort zullen we weer aantal nieuwe specials aankondigen. Kom als fan van speciaalbieren dus regelmatig even een kijkje nemen op deze site en proef onze specials als een van de eerste!

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping