info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Speciaalbier Utrecht

Brouwerij Eleven biedt je speciaalbier dat in Utrecht gebrouwen is. ‘Eleven’ is de brouwerij en brouwbar van Loes en Kevin; misschien wel de twee meest gepassioneerde fijnproevers uit Utrecht! Om onze passie voor speciaalbier uit Utrecht te delen kun je onze bieren niet alleen drinken in veel Utrechtse horeca, maar brengen we ze ook uit in onze eigen webshop.
De meeste van onze speciaalbiertjes kun je daar het jaar rond vinden. En het aanbod groeit! Zo hebben we in het voorjaar van 2021 twee nieuwe speciaalbiertjes toegevoegd aan de vaste lijn: twee échte genietbieren die het extra goed doen op vrolijke zomerse dagen in de tuin of tijdens speciale bijeenkomsten.

Brouwbar Speciaalbier Utrecht

Brouwerij Eleven is meer dan een brouwerij met een webshop voor speciaalbier uit Utrecht alleen. Met hulp van ruim 200 investeerders zijn we begonnen aan de bouw van ‘Brouwbar Speciaalbier Utrecht’. Binnenkort kun je bij ons terecht voor een interessante rondleiding en een bierproeverij op maat. We kijken ernaar uit om jullie van dichtbij mee te nemen in het proces van bierbrouwen!Blikbieren Van Brouwerij Eleven In Utrecht Bestellen

 

Brouwerij Eleven samenwerkingen

Met regelmaat gaan we met lokale ondernemers of andere brouwerijen aan de slag om samen Utrechts speciaalbier te brouwen. Bekijk alle speciaalbier samenwerkingen in onze webshop. Speciaalbier brouwen is een eindeloze ontdekkingsreis. Ons assortiment wordt dan ook regelmatig aangevuld met nieuwe, lekkere ontdekkingen. We posten nieuwkomers in ons assortiment ook op onze socials. Blijf ons dus volgen!

Bier webshop specials

Van brett bieren tot een barrel aged dikke stout: we houden ervan! Het zijn bieren waarmee we laten zien wat we kunnen en wat we leuk vinden. Want een beetje buiten de lijntjes kleuren, vinden wij, komt smaken ten goede! Binnenkort zullen we weer aantal nieuwe specials aankondigen. Ga ze vooral zelf proeven. We zijn benieuwd naar je oordeel.

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping