info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Speciaal bier

Er zijn gelegenheden die nét even wat extra’s vereisen. Speciaal bieren zijn bieren waarmee je stil kunt staan bij het moment. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een bierliefhebber op Vaderdag, een verjaardag of een huwelijk, dan zit je met speciaal bier zeker goed. In onze webshop van Brouwerij Eleven vind je mooie speciaal bieren, waardoor er altijd wat voor je tussen zit.

Wat is speciaal bier?

In de wereld van bier is er ontzettend veel keuze. Van speciaal bier zijn er tegenwoordig duizenden verschillende soorten. Maar wat is speciaal bier eigenlijk? Dit kan heel simpel uitgelegd worden: ‘normaal bier’ is pils of pilsener. Speciaal bier is een tikkeltje anders door het gebruik van diverse ingrediënten krijgt het bier een meer bijzondere smaak en geur.  We hebben het dan over ondermeer zoet, bitter, fruitig en donker speciaal bier. Bekende namen van speciaal bier zijn bijvoorbeeld IPA, tripel, dubbel en blond bier. Doordat iedere brouwerij zijn eigen stijl toevoegt is geen enkel speciaal biertje hetzelfde. Dat maakt het ook zo ‘speciaal’.

Speciaal bier van Brouwerij Eleven

Passie, ambitie en overtuiging. Uit deze basis ingrediënten is Brouwerij Eleven ontstaan. In onze webshop vind je speciaal bier uit Utrecht. Met een enorme verscheidenheid aan smaken en types zit er altijd wel iets tussen wat je lekker vindt. In de Utrechtse horeca kun je al van ons bier genieten, maar om onze passie ook bij je thuis te brengen kun je ons speciaal bier nu ook online bestellen en laten bezorgen.

Wat is het verschil tussen pils en speciaal bier?

De laatste tijd wordt er steeds meer onderscheid gemaakt tussen deze twee begrippen. Als we het hebben over pils, dan hebben we het over bier. Maar als we het over bier hebben dan hebben we het niet altijd over pils. Hoe zit dat nou eigenlijk? Onder pils verstaan we het ‘normale’ bier. Het komt oorspronkelijk uit de stad Pilsen, waar het voor het eerst gebrouwen werd. Net als Pils is speciaal bier ook een soort bier, maar dan met een smaakje. Er is veel mogelijk bij speciaal bier als het gaat om het toevoegen van smaken. Hierdoor kun je continue nieuwe smaken blijven ontdekken.

Speciaal Bier van Brouwerij Eleven Utrecht
Speciaal Bier van Brouwerij Eleven
0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping