info@brouwerijeleven.com

}

Winkel: Ma-vrij 09:00 – 17:00 uur

06 — 811 618 84

Onze Bieren

 

 

Core Range

Onze core range bestaat uit een aantal bieren die het hele jaar beschikbaar zijn. Alhoewel.. We zitten momenteel is een transitie naar een nieuwe core lijn: achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal nieuwe bieren. De hele lijn zal in de zomer van 2021 af zijn.

UTCA

The family portrait

Elke maand lanceren we één, soms zelf twee bieren uit The Family Portrait. Elk bier uit deze NEIPA serie wordt met andere hoppen gebrouwen. Bestel je 6-pack en ontvang 6 verse New England IPA’s. – De bieren op de afbeelding gelden als voorbeeld. 

Grand Mama

Mama cool

Big Brother

90’s Kid

Family Portrait 6 pack

Collabs

Samen brouwen in één van de dingen die we het liefst doen. Met regelmaat brouwen we een bier samen uit. Dit kan zijn met een andere brouwerij, maar ook met een lokale ondernemer. Onze 11e tank houden wij beschikbaar voor brouwsels met iedereen die gepassioneerd is over zijn vak. Deze bieren brengen wij uit onder het No.11 label.

Nachtwerk 2.0

Brett atomic monster

A little less conversation

Specials

Deze bieren brengen we vaak één keer uit en zijn niet voor iedereen weggelegd. Het zijn bieren waarmee we laten zien wat we kunnen en leuk vinden. Van brett bieren tot een barrel aged dikke stout: we houden ervan!

Over the rainbow

Wil je op de hoogte blijven van de aankomende specials en toffe collabs?

Of wil je graag een maandelijkse blog ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping