evenementen

Op dit moment ligt de horeca stil en ook alle evenementen zijn afgelast. Ons horeca-hart doet pijn en we wensen iedereen sterkte in deze uitdagende tijden. We kijken uit dat het bier weer uit de taps vloeit en de glazen gezellig tegen elkaar klinken. 

See you soon! 

-

-

-

-

onze tapkar

In 2017 bouwden we de Tapkar: een bakfiets omgebouwd tot rijdende bar, waar vier tappunten op zitten. Zo stelen we sinds de start van onze onderneming op elk festival de show met Eleven Brewery. Ook bij het maken van deze tapkar vullen wij (Kevin en Loes) elkaar erg goed aan.

Kevin heeft alle technische kanten van de tapkar gerealiseerd (denk aan het maken van de schets, het laswerk verzorgen, het zagen en timmeren). En Loes pakte het schuren, verven en de afwerking op. Het was een hele leuke klus en de positieve reacties die we erop mochten ontvangen waren goud waard. In het voorjaar van 2019 bouwden we een nieuwe tapkar; het zelfde concept, maar dan als aanhanger. Hierdoor zijn we mobieler en komen we makkelijk en sneller op elke locatie aan.