evenementen

In 2017 bouwden we de Tapkar: een bakfiets omgebouwd tot rijdende bar, waar vier tappunten op zitten. Maar omdat het elke keer toch wel erg ver fietsen was, hebben we de fiets omgebouwd tot aanhanger. Nu rijden we makkelijk en snel naar elke locatie. Ons inhuren? Dat kan ook! Neem contact op en vraag een offerte aan. 

Spot onze Tapkar op de volgende evenementen en festivals:

 Release 

Bowler Hat

15 dec | Kerstmarkt, De Bierverteller

20 december | Spoorwegmuseum, Utrecht 

Hoptik

18 januari | Delft 

25 januari | Deventer

Dyckland FSTVL

9 februari | De Dyck, Woubrugge 

onze tapkar

In 2017 bouwden we de Tapkar: een bakfiets omgebouwd tot rijdende bar, waar vier tappunten op zitten. Zo stelen we sinds de start van onze onderneming op elk festival de show met Eleven Brewery. Ook bij het maken van deze tapkar vullen wij (Kevin en Loes) elkaar erg goed aan.

Kevin heeft alle technische kanten van de tapkar gerealiseerd (denk aan het maken van de schets, het laswerk verzorgen, het zagen en timmeren). En Loes pakte het schuren, verven en de afwerking op. Het was een hele leuke klus en de positieve reacties die we erop mochten ontvangen waren goud waard. In het voorjaar van 2019 bouwden we een nieuwe tapkar; het zelfde concept, maar dan als aanhanger. Hierdoor zijn we mobieler en komen we makkelijk en sneller op elke locatie aan. 

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand