info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Bier webshop Eleven

Bier webshop Eleven is een initiatief van Loes en Kevin. We zijn twee gepassioneerde fijnproevers die dol zijn op speciaal bieren en reizen. Reizen die we speciaal maken om onze Bier Webshop Eleven uit te kunnen breiden met nog meer lekkere, in Utrecht gebrouwen bieren.
Onze lekkerste speciaalbiertjes zijn leverbaar in verschillende Utrechtse cafés, maar ook in onze eigen bier webshop.

De selectie van Bier Webshop Eleven is het hele jaar door beschikbaar. Regelmatig voegen we tijdelijk verkrijgbare of vaste nieuwe speciaalbieren toe. Zoals de twee ‘vrolijke bieren’ die we in het voorjaar van 2021 vast in de collectie van onze bier webshop hebben opgenomen. Ze kwamen niet voor niets in het voorjaar uit, want dit duo is heerlijk als zomerse bier om van te genieten in je eigen tuin of op je eigen balkon, maar ook om samen met vrienden tijdens een speciale avond van te genieten.Bier Webshop Eleven

Brouwbar bier webshop

Heb je aan een webshop niet genoeg en wil je met je neus boven op onze bieren? Dat kan! Met hulp van ruim 200 investeerders zijn we begonnen aan de bouw van brouwbar Utrecht. We kijken ernaar uit om belangstellende voor speciaal bieren een kijkje te geven in het proces van bierbrouwen. Met een smakelijke proeverij op de koop toe uiteraard. Leuk als uitje voor een familiedag, of om van te genieten met vrienden, vriendinnen of collega’s!

Brouwerij Eleven samenwerkingen

Nog leuker dan samen een biertje drinken is samen bierbrouwen. Regelmatig brouwen we samen met lokale ondernemers, maar ook met andere brouwerijen nieuwe bieren. Bekijk alle samenwerkingen in onze webshop.

Bier webshop specials

We houden ervan om af en toe buiten de lijntjes te kleuren en dat zie je in onze bier webshop terug aan het assortiment specials. Deze bieren zijn niet voor de gemiddelde smaak weggelegd. Het zijn bieren met een bijzonder karakter, waarmee we laten zien wat we kunnen en wat we leuk vinden om te brouwen. Van brett bieren tot een barrel aged dikke stout: we maken van speciaalbier iets speciaals!

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping