info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Bierpakket

Als een echte liefhebber, wil je natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe bieren uitproberen. Het Utrechtse bierpakket van Brouwerij Eleven maakt dit mogelijk. Met dit pakket kun je een speciaal bier proeverij organiseren waardoor je kennis maakt met de speciaal bieren uit Utrecht. Via de webshop kun je het bierpakket online bestellen en laten bezorgen bij jou thuis. Brouwerij Eleven is dé speciaal bier expert waar je een mooi aanbod aan speciaal bier kunt vinden. Zo weet je zeker dat er altijd wel wat voor je tussen zit.

Bierpakket van Brouwerij Eleven

Voordelig kennismaken met speciaal bier. Wie wil dat nou niet? Het Eleven proefpakket bestaat uit 6 bieren en een glas. Ieder biertje heeft zijn eigen, karakteristieke smaak. Naast het Eleven proefpakket hebben we ook nog een speciaal bier pakket met de naam ‘Utrechtse specials’. Deze speciaal bieren zijn wat ‘uitdagender’ qua smaken. Omdat we wel een beetje van avontuur houden creëren we in deze lijn speciaal bier waarmee we soms wat buiten de lijntjes kleuren. Niet voor iedereen weggelegd, maar gemaakt voor de echte fijnproevers die als eerste nieuwe smaken willen proberen.

Een speciaal bierpakket als cadeau

Als echte bierliefhebber weet je vast wel hoe blij je kunt worden van een bierpakket. Reden genoeg om anderen er ook blij mee te maken. Bij Brouwerij Eleven kun je via onze webshop een bierpakket online bestellen en laten bezorgen. Door de mooie verpakking kun je het bierpakket leuk cadeau geven. Het cadeaupakket is leuk voor gelegenheden als een verjaardag, jubileum of met Vaderdag. Een bijzonder cadeau met een verhaal, wat je terug proeft in de smaken van het speciaal bier.

Bierpakketten uit onze webshop

Op dit moment bieden we 9 verschillende bierpakketten aan in onze webshop. De aangeboden pakketten variëren van een volledig pakket met alle bieren die Brouwerij Eleven aan biedt tot een pakket waar 3 bieren in zitten. Daarnaast bieden we voor de liefhebber een pakket aan met alle hoppige bieren in 1 box. Buiten de algemene bierpakketten om vinden wij het leuk om bierpakketten samen te stellen die passen bij het seizoen, ‘The winter way’ en ‘Summer in the city’ zijn hier het perfecte voorbeeld van. Nieuwsgierig geworden naar onze bierpakketten? Klik hier om jouw bierpakket te bestellen.

 

Eleven half the way pakket

37,50

Verrassing!

37,50

Borrelbox

28,50

0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping