info@brouwerijeleven.com

Shop hier onze bieren 

Bier Brouwerij

Passie en perfectie. Dat is waar Brouwerij Eleven voor staat. Ontstaan uit een initiatief van Loes en Kevin, twee fijnproevers die houden van bier. Om de mooiste smaken te ontdekken voor ons speciaal bier reizen we de hele wereld over. Het brouwen zelf gebeurt in onze bier brouwerij in Utrecht. Onze bieren zijn te drinken in de horeca in Utrecht, maar ook te bestellen via onze eigen online webshop. Via onze website kun je het bier online bestellen en laten bezorgen om vervolgens thuis te kunnen genieten van de bieren van Brouwerij Eleven.

Speciaal bier webshop

Bij Brouwerij Eleven zijn we gepassioneerd om de mooiste bieren te maken en de smaken continue te optimaliseren. Bij speciaal bier is er ontzettend veel mogelijk qua smaak. Je vindt in onze webshop stevige gehopte bieren, zoals IPA en NEIPA. Hier houden wij zelf ook erg van. Een ander soort bier waar wij fan van zijn is een pikzwarte stout. Dit soort bier heeft een sterke en bittere smaak. Het hele jaar rond vind je in onze webshop een selectie aan speciaal bier. Tussendoor voegen we regelmatig nieuwe bieren toe, de zogenaamde specials en collabs, bieren die we in samenwerking met andere brouwerijen brouwen. Zo weet je zeker dat je op ieder moment lekkere bieren in onze webshop vindt.

Brouwbar Utrecht

Dankzij ruim 200 investeerders zijn we met Brouwerij Eleven begonnen aan de bouw van de brouwbar Utrecht. Hierdoor kun je echt met je neus op onze bieren zitten. Blijf op de hoogte via onze website om te zien wanneer je een kijkje kunt nemen bij het bierbrouwproces in onze bier brouwerij. Een leuk uitje met je bedrijf, met vrienden of familie. Aan het einde kun je natuurlijk ook proeven van onze speciale bieren. We zien je graag binnenkort in onze bier brouwerij Eleven.

Bier Brouwerij In Utrecht Brouwerij Eleven
Bier Brouwerij Utrecht
0
0
Je winkelmand
Calculate Shipping