Corona Update

Corona Update

Ik ben de tel een beetje kwijt, maar we zijn al weer een paar weken verder sinds de aankondiging van de maatregelen van de overheid. We hebben vanaf het eerste moment de shop geopend met meerdere ondernemers uit het pand + bevriende ondernemers. En dat werkte onwijs goed! Met grote dank aan Utca’s Finest, voor het design en het helpen met de PR.

Gezien de omstandigheden, zijn we ook gaan bezorgen. Niet alleen onze eigen bieren, maar ook de pakketten met allemaal producten van makers. In onze webshop vind je de wisselende pakketten.

De bierwinkels draaien goeie dagen, omdat mensen toch graag een drankje nuttigen en zich bewust zijn dat lokaal kopen beter is. Dat zorgt ervoor dat wij veel dozen kunnen verkopen aan de lokale winkels, zoals Little Beershop, Bierverteller, Buurtbier en Bottles en Booze.

Al met al zijn we behoorlijk tevreden en is het super fijn om te merken dat zo veel mensen ons volgen en onze biertjes drinken! De webshop is leeggekocht (fresh beer is coming) en daar worden we toch wel een beetje stilletjes van. Lieve mensen, dankjewel!

Geef een reactie