Hoe gaan wij om met deze crisisperiode?

Hoe gaan wij om met deze crisisperiode?

Lieve mensen,

We willen iedereen bedanken die ons steunt in deze periode. Ten eerste onze naaste familie en vrienden: wat moeten we zonder jullie? En alle berichtjes van mensen uit de bierwereld, collega’s, klanten: het is ongelooflijk fijn hoe iedereen elkaar steunt. Dankjewel!!

We proberen met man en macht ons hoofd boven water te houden in deze periode. Maar 95% van onze inkomsten vallen weg en dat is pittig. Je zou ons enorm kunnen helpen door:

1.Wat biertjes te kopen in de webshop. We bezorgen de biertjes bij je thuis. Zolang de maatregelen van de overheid gelden, hebben wij de kortingsactie ELEVEN in de webshop. Je ontvangt 10% korting over je bestelling.

2.Ben je in de buurt? Met verschillende ondernemers hebben we een pick-up store geopend aan de Eendrachtlaan (nummer 100!). Van maandag tot en met zaterdag staan we van 12 tot 19 uur voor je klaar. Je kunt daar verschillende producten van lokale, kleine ondernemers halen. Zo help je de kleintjes, die het hardst getroffen worden.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

  • Bakkerij Broei bakt verse broden;
  • Utca’s Finest heeft merch door en voor Utrecht;
  • Zeeplokaal & Zepig hebben zeepjes en aanverwante artikelen;
  • Eleven heeft speciaalbiertjes – per stuk of per doos te koop. We sluiten de tap aan, dus een growler vullen is mogelijk;
  • De Dyck verkoopt producten van de moestuin. Onder andere ardappelen, uien en verse sapjes.

Alle producten zijn los verkrijgbaar én er is een pakket verkrijgbaar voor een gereduceerde prijs. Help de lokale ondernemer deze tijd door! Sharing = caring!

 

3.Op de homepage van de website is het mogelijk een kleine donatie te doen. Voel je vrij om een kleine tip te geven, zodat wij ons hoofd boven water houden.

 

Voor nu: be safe & spread the love!

BEDANKT!
Team Eleven

 

 

 

Geef een reactie