Say Hi! Aad

Say Hi! Aad

– OUR TEAM –

Aad Hageman, vader van Kevin, kwam de eerste dag van de bouw van de brouwerij even kijken. Sinds die dag is hij altijd super betrokken geweest bij het Eleven. Samen met Kevin heeft hij hard gezwoegd om het brouwhuis uit de grond te stampen. Een bak technische kennis en een waanzinnige hoeveelheid doorzettingsvermogen hebben hierbij zeker geholpen. Elke week komt hij wel even kijken en helpen waar nodig. Van het bouwen van een vergistingskast tot het aansluiten van de nieuwe tanks: Aad heeft waanzinnig veel werk verzet en daar zijn we hem dan ook erg dankbaar voor.

Daarnaast zorgt Aad ook dat het bostel bij de boer terecht komt. De schaapjes zijn altijd super blij als ze hem aan zien komen lopen.

In het begin was speciaalbier nog onbekend terrein, maar inmiddels is de kennis behoorlijk verreikt. Zijn favoriete bier van Eleven? Matse! Die lust hij wel! Als het even kan, komt hij ook altijd samen met Anneke (mama Kevin) even kijken bij festivals waar het team van Eleven te vinden is met de tapkar. Altijd gezellig! En super fijn om zulke betrokken (schoon)ouders te hebben.

Geef een reactie