Say Hi! Marcel

Say Hi! Marcel

— OUR TEAM–

Marcel den Besten (development Engineer en tevens de broer van Kevin) heeft zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt voor de ontwikkeling van software dat het brouwhuis bestuurt. Hij heeft een Programmable logic controller (PLC) ingericht naar de wens van de brouwer. Het is een prachtig stukje automatisering dat controle heeft over de tempratuur en het watergebruik. Ook zend het alarmeringen uit, als er een veiligheidslijn wordt onderbroken. Het is een prettig idee dat we overal waar we zijn, zicht hebben op het brouwhuis en op de hoogte zijn als er iets mis gaat. Daarnaast kan je vast de tank vullen met water, terwijl je nog onder de wol ligt!🤗

Marcel is er vaak in het weekend druk mee en soms tot in de late uurtjes. Maar het resultaat mag er zeker wezen. Het is echt een toevoeging van het brouwhuis: het werkt mee aan de waarborging van continuïteit en kwaliteit. We zijn Marcel dan ook onwijs dankbaar voor zijn inzet en het harde werken! 💪

En het leuke: Marcel zit ook in het Eleven Peloton! Met z’n alle gaan we de berg op, op 4 juni 2020!

Geef een reactie