Eleven & Frontaal & ROTT

Eleven & Frontaal & ROTT

Samenwerkingen met andere brouwerijen, daar zijn we fan van. Wellicht is het je al opgevallen dat we regelmatig bij een andere brouwerij zijn om bier te brouwen of dat er gasten bij ons komen brouwen. Samen sterker staan is één van onze belangrijkste uitgangspunten en daarom bundelen we graag de krachten met andere ondernemers. Je leert van elkaar, je ziet veel verschillende brouwinstallaties en bovendien is het een hele gezellig dag.

Bij Frontaal was het zelf twee dagen, omdat we een kettlesour maakten. Het was gaaf om in de nieuwe brouwerij van Frontaal te brouwen. Een heel ander spelletje dan dat wij spelen, maar ook onwijs gaaf om te zien. Tijdens het brouwen hebben we de brouwers kunnen helpen met afvullen (op blik) en etiketteren. Verder hebben we lekker zitten sparren over namen en  vormgeving van de collab en over bier brouwen in het algemeen. Zowel de brouwers van ROTT als Frontaal zijn zeer ervaren en gepassioneerde brouwers. Dus genoeg gesprekstof voor een week!

Over ongeveer drie weken is de sour af. De naam wordt: Fruit Criminals! Het is een trippel fruited sour geworden, waar een waanzinnige hoeveelheid fruit in is gegaan. Een lekker fris en zuur bier van 5,5%, perfect om te proosten om het mooie weer, wat hopelijk snel voor de deur staat!

Geef een reactie