Say Hi! Kees

Say Hi! Kees

β€” OUR TEAMβ€”

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Kees van Impelen, de vader van Loes. Vanaf de start ben ik supporter van Loes en Kevin en de brouwerij die zij hebben opgezet. Met veel bewondering heb ik gekeken hoe zij een plan ontwikkelden en daarna aan de slag gingen om met eigen handen een brouwerij te bouwen. Kevin en zijn vader bouwden zelf alle onderdelen van de brouwerij. Keihard werken, maar na een paar maanden stond er ook iets waar zij trots op mogen zijn. En ik ben ook supertrots op wat zij hier met elkaar neerzetten!

Daarnaast ben ik blij dat ik geen supporter in passieve zin ben, maar ook mee mag helpen met allerlei voorkomende werkzaamheden. In de afgelopen periode heb ik heel wat flesjes bier helpen afvullen. Daarnaast neem ik Dora en Evi regelmatig over. De hondjes lekker afmatten en een lekkere dag bezorgen. Dat geeft Loes en Kevin wat meer ruimte om bezig te zijn met hun core-business; het brouwen van bier! Maar als supporter is het ook lekker om samen met elkaar bij te praten over alle ontwikkelingen met een lekker glaasje bier! Ik heb daarin geen absolute voorkeur, maar een IPA gaat er altijd wel in en natuurlijk een lekker Papa-biertje! Proost! πŸ™ŒπŸ»πŸΊ

Geef een reactie