Say hi! Loes

Say hi! Loes

– OUR TEAM-

Loes van Impelen (Eigenaar, sales, marketing, admin en de rest) is een horeca-fanaat. Op haar 14e begon ze in de horeca en dronk na werk altijd graag een speciaalbiertje. Waar iedereen meer genoot van de kwantiteit dan kwaliteit van pils, ontwikkelde Loes een passie voor speciaalbier. Sinds zij Kevin leerde kennen is haar kennis behoorlijk vergroot en ging er een wereld voor haar open.

Ze heeft altijd de passie gehad om iets voor haarzelf te beginnen in de horeca. Daarom zijn Kev en Loes de krachten gaan bundelen, met als toekomstvisie een brouwerij met proeflokaal te openen.

Maar waar dromen groot zijn, zijn kleine stapjes soms heel verstandig. Dus zijn ze klein begonnen en inmiddels binnen korte tijd verdubbeld in capaciteit. Er wordt achter de schermen wel gewerkt aan het toekomstplan, dat binnen een paar jaar verwezenlijkt gaat worden. 

Bij Eleven is ze verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, klantenrelaties en administratie. En alle andere taken die bij ondernemen horen, die samen met Kevin worden aangepakt!

Deze post heeft een reactie

  1. plfblusse

    Loes….Even voorstellen…ik ben Pieter uit Wassenaar.
    Ik ken je Vader Kees al jaren uit The Who Fanclub.
    Ik ga spoedig bestellen…fijne feestdagen en gezond 2020…
    Jullie zijn prima bezig !!

Geef een reactie