Say hi! Kevin

Say hi! Kevin

– OUR TEAM! –

Kevin Hageman (eigenaar, meesterbrouwer) kwam jaren geleden bij de Molen binnen als technische duizendpoot. ‘Even een klusje doen’ werd gevolgd door een jarenlange dienstverband en uiteindelijk groeide hij snel uit tot technisch hoofdbrouwer. Daarna vervolgde hij zijn carrière bij Oedipus in Amsterdam-Noord. Een heel ander bedrijf, maar ook onwijs leuk en leerzaam. Ook hier heeft hij niet alleen gebrouwen, maar ook meerdere technische modificaties aan het brouwhuis uitgevoerd.

Nu zo’n 2,5 jaar geleden is hij samen met Loes zijn eigen brouwerij begonnen. En daar heeft hij geen seconde spijt van gehad. Het is tof om je eigen creativiteit kwijt te kunnen in maken van bier. En hij heeft het brouwhuis van Eleven met de hand gemaakt. Samen met zijn vader, die vanaf dag één van groot belang is geweest voor de brouwerij. 

Het bier waar hij het meest trots op is, is Papa Beer. Onze New England IPA heeft een hele ontwikkeling gemaakt en is nu ‘af’. Het was een super leerzaam traject om dit bier te brouwen en te perfectioneren!

Cheers!
Kevin Hageman

Geef een reactie