Ontvang 10% korting op jouw bestelling met kortingscode 'ELEVEN'!
Opgeven is geen optie! #ADZ

Opgeven is geen optie! #ADZ

Yes! Dromen worden waargemaakt in 2020. Al heel lang loopt Loes met het idee om mee te doen aan de Alpe d’Huzes. Op sportieve wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. Een prachtige organisatie en wij sluiten ons aan als TEAM ELEVEN! 

De afgelopen weken zijn we aan de slag gegaan met het vormen van een team. Overweldigende reacties volgden op het eerste bericht over deelname aan Alpe d’HuZes. Van potentiële teamgenoten tot mensen die het initiatief gewoon leuk vinden. Inmiddels is bekend dat wij met 12 mensen de berg op gaan, op 4 juni 2020. De aankomende tijd gaan we aan de slag met trainen, geld inzamelen op ludieke wijze, events organiseren en natuurlijk een Alpe d’HuZes bier brouwen!

Wil je op de hoogte blijven? Wij zullen op onze website en via de nieuwsbrief onze ervaring en het traject delen. We hebben ook een eigen team-pagina, waar je meer kunt lezen en geld kunt doneren.

Opgeven is geen optie, wij gaan ervoor!
Team Eleven

 

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand