Eleven & Utca’s Finest | Halloween edition!

Eleven & Utca’s Finest | Halloween edition!

Samen met de dames van Utca’s Finest zijn we aan de slag gegaan met een Halloween-collab. Een bier dat een ander karakter heeft dan dat het eruit ziet. Een bier zo zwart als de nacht, maar geen stout. Na een tijdje brainstormen kwamen we op het idee om een dark farmhouse IPA te maken! Een kruidig en hoppig karakter, maar dan zo zwart als de nacht!

 

We hebben samen het recept gemaakt, gebrouwen en het idee verder uitgewerkt. Jos van Utca’s Finest heeft het etiket ontworpen, geheel in Halloween thema! En natuurlijk bijpassende merch: een vet shirt en tas (perfect voor vier biertjes). Terwijl de dauw nog over het weiland trok, renden wij door het maisveld om foto’s te schieten van het biertje en de merch.

Uiteraard geven we ook een feestje. Invite only, maar stuur ons een mailtje als je er graag bij wilt zijn! Dan zetten we je op de gastenlijst 🙂  We toveren de brouwerij om tot SPOOKY TOWN! Uiteraard is er genoeg bier – we releasen de collab en we hebben meer bier op tap. En er is wijn, pompoen-kombucha en de bites zijn on the house! Er komt een tattoerder een ‘tattoo-flash‘ doen voor een zacht prijsje, je kunt merch en biertjes scoren. Twee DJ’s draaien lekkere plaatjes! Wat wil je nog meer?

Geef een reactie