Eleven & Oproer

Eleven & Oproer

Het leuke is dat Kevin lang geleden hielp met het aansluiten van de brouwerij van Oproer. Bloed, zweet en tranen vloeiden rijkelijk en het werk nachtwerk. Aan het einde van de dag trokken ze met een tevreden gevoel een biertje open en proostten op het resultaat. Tijdens die avond ontstond het plan al om samen een bier te brouwen.

De daad is bij het woord gevoegd. Samen met Oproer brouwden we een dikke vette stout, waar we heel veel cacao en vanille aan toe voegden. Pastry-inspired, zoet en toch waanzinnig vol en ‘heavy’. We hebben het bier dubbel gemaischt, wat ervoor zorgt dat het bier hoger in alcohol wordt en lekker stroperig. Een bier om rustig van te genieten, een glas nuttigen bij de open haard, op een koude winteravond. Heerlijk!

We releasen dit bier binnenkort, maar alle info volgt! So stay tuned 🙂

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie