Eleven & Kaapse brouwers!

Eleven & Kaapse brouwers!

Kaapse & Eleven go waaaay back!  Kevin was vanaf het eerste moment betrokken bij deze brouwerij. En de klik is altijd goed geweest. De mannen delen een waanzinnige bak passie voor het brouwen van mooie bieren. Het leuke is, dat de eerste date van Loes en Kevin bij de opening van Kaapse Maria was. Eerst koffie en een biertje bij Fenix en daarna door naar Maria. Wij komen heel graag daar – altijd genieten.

Deze brouw-date was zowel in Utrecht als in Rotterdam. Bij beide brouwerijen brouwden we hetzelfde bier. Een DDH New England Double IPA. Een mond vol! ‘Double dryhopped New Engeland Double India Pale Ale’. Een smaakexplosie van hop, omdat het maarliefst twee keer  dryhop krijgt, dus het bier is super aromatisch. Een hazy bier, dat je voor elkaar krijgt door onder andere waterbehandeling. Dit wordt ons pareltje, een bier waar zo veel brouwkennis voor nodig is om hem goed te brouwen.

‘En hoe gat ‘ie hete dan?’ (include Rotterdams accent…) Kaapse Double date! Het is een DOUBLE dryhopped bier, het is een DOUBLE IPA, onze eerste date was een DOUBLE date en de collab is ook DOUBLE gebrouwen.

Op 14 nov, dan releasen we dit bier bij de Kaap. Meer info volgt 🙂

Geef een reactie