Release Lombokbok

Release Lombokbok

Op 6 oktober is de release van de LOMBOKBOK! Gebrouwen door Eleven & Nona Pedis. Een fijne dubbelbok, gebrouwen met lombok-pepers en geroosterde kokos. Een licht-zoete basis door de gekarameliseerde mouten en rogge. De kokos geeft je het idee dat je een makron eet, maar de peper komt er daarna zachtjes doorheen en haalt je uit deze waan. We zijn redelijk voorzichtig geweest met de peper; we hebben ervoor gezorgd dat het een prettige diepgang geeft aan de bok.

Uiteraard nemen we meer bier mee, op tap en uit fles. In ieder geval onze papa beer: een New England IPA die niet aan te slepen is! We zijn er zelf ook gek op en daarom gaat ‘ie mee naar zo veel mogelijk festivals en evenementen. Ons paradepaardje.

Nona Pedis neemt de lekkerste sambals mee, uit eigen keuken. Samen met de keuken van eetcafé Lombok gaan ze gerechten maken met deze sambal. Echt om je vingers bij af te likken! Je waant je echt even in Indonesië, bij het eten van deze sambal.

En als klapper op de vuurpijl is Utca’s Finest represent met hun wijkenshirts! Ze hebben onder andere ‘Lombok’ shirts, maar natuurlijk nog veel meer merch uit Utrecht.

 

Op het Facebook evenement vind je alle informatie. Schrijf vast in de agenda: 6 oktober, vanaf 13:00 uur. Een heerlijke lazy sunday waar je zeker bij wilt zijn.

 

Geef een reactie