Eleven & Utca’s Finest | Halloween

Eleven & Utca’s Finest | Halloween

Utca’s Finest & Eleven go way back! Als tieners zagen Josje & Kevin elkaar regelmatig in hun vrije tijd. Beide zijn ondernemer geworden en hebben een voorliefde voor Utrecht. én zijn een business begonnen met hun partner. Een aantal keer heeft Josje een etiket gemaakt voor ons. We vinden hun stijl vet en daarom spraken we af om een keer te spreken over een samenwerking. Een collab, maar niet tussen twee brouwerijen. Ook tof!

Samen hebben we een dark Farmhouse IPA gemaakt. De zwarte kleur hebben we uit gebrande mout gehaald. We hebben alleen de kleur getrokken uit deze mouten, maar niet de smaak. Daarna hebben we een Farmhouse IPA gebrouwen en de zwarte substantie toegevoegd. Het wordt een bier met een kruidige basis, en een hoppig karakter die mede door de dryhop tot stand is gekomen.

Ondertussen zijn de dames van Utca’s Finest aan de slag gegaan met het etiket, de shirts en andere merch. Omdat we deze samenwerking super dik vinden en we graag feestjes geven, wordt er ondertussen nagedacht over de release. Geheel in thema: HALLOWEEN!

Meer info TBA!

Geef een reactie