Eleven & de Bebaarde Brouwer

Eleven & de Bebaarde Brouwer

De Bebaarde Brouwer & Eleven

Jaren geleden werkten Kevin & Etienne samen bij brouwerij De Molen in Bodegraven. Hoewel ze beide voor zichzelf zijn begonnen, is het contact altijd warm gebleven. Etienne is een eigen brouwerij in Rotterdam begonnen en Kevin in Utrecht. De ambitie om goede bieren te brouwen is een gedeeld goed en daarom lag het plan om samen een bier te brouwen er al heel lang. En wanneer het woord bij de baard wordt gevoegd, ontstaat er mooie bieren!

Woorden en baarden: een farmhouse IPA

De basis van gerst, tarwe en haver zorgen voor een vol mondgevoel, waar de frisse tonen van de saison gist mooi op balanceert met de fruitige tonen van de Amerikaanse hoppen. De farmhouse IPA is fruitig en heeft een fijne bitterheid (28 IBU). Hij is 6,5%, maar pas op! Hij drinkt verraderlijk goed door….

 

 

 

Geef een reactie