Nieuwsbrief mei ’19

Nieuwsbrief mei ’19

Beste vrienden, familie en relaties,

 

Bedankt voor alle leuke reacties op de eerste nieuwsbrief. We vinden het leuk om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en onze bieren. Dit is de tweede editie van onze nieuwsbrief, waar het volgende in wordt besproken:
– Nieuws over de uitbreiding;
– Uitnodiging voor een borrel in de brouwerij;
– Collab met ROTT;
– Ons assortiment Enthousiast geworden?

Neem een kijkje op onze social media kanalen, via de link onderaan de pagina.

Cheers! Team Eleven


 

De nieuwe tanks zijn binnen en worden in deze weken aangesloten! Er wordt gelast, geboord en geslepen, met de zweetdruppeltjes op de rug. Vader en zoon Hageman werken de klok rond – wat moeten we toch zonder die ouwe?! Als het een beetje mee zit, gaan we binnen een paar dagen de tanks vullen. We hebben vanaf nu dus meer ruimte voor te gekke experimenten, huisbieren voor horeca en capaciteit voor huurbrouwers.


 

Op 7 juni organiseren we een borrel in de brouwerij! Voor degene die bij de opening zijn geweest: je zal de plek niet meer terug herkennen. We gaan namelijk een beetje verbouwen… Het wordt nog toffer en gezelliger. Kijk op het facebook evenement voor de laatste informatie.

Zet jezelf op aanwezig en kom lekker borrelen op 7 juni (van 20:00-00:00)! Hapjes en het eerste biertjes zijn van ’t huis 🙂


Aankomend weekend brouwen we een collab met ROTT brouwers. We zijn twee dagen bezig met dit brouwsel, dus het wordt kamperen in de brouwerij 🙂

We gaan een dikke sour maken met 100 kilo zomer bessen. Soon more!


Het is maar goed dat we meer capaciteit hebben straks, want de bieren gaan hard… Op dit moment is onze voorraad:

Papa Beer – NEIPA Beschikbaar op fles & fust vanaf volgende week (nieuwste versie) Met jan naar de Maan – stout Beschikbaar op fles en fust

Matse – IPA Beschikbaar op fles

Kiek maar ‘ff – Pale ale Tot onze grote spijt kunnen we nergens meer verse bergamot vinden. En aangezien we niet in kwaliteit willen terugschalen, moeten we de pale ale tijdelijk uit het assortiment halen. Vanaf december is er weer bergamot beschikbaar en dan zullen we vast een voorraadje raspen… De laatste dozen zijn nog beschikbaar!

Blonde Willem – oaked zwaarblond De laatste dozen…!

UTCA – Saison Uitverkocht tot half juni

Gelukkig komen er nieuwe bieren aan, waaronder iets met Limonchili. Maar daarover later meer! 😉

Geef een reactie