Nieuwsbrief april ’19

Nieuwsbrief april ’19

Vrienden, familie, bekenden!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in de nieuwsbrief van Eleven. De eerste editie! We willen je elke maand op de hoogte houden van het laatste nieuws, aanbiedingen, evenementen en andere leuke berichten. Wil je niet op de hoogte gehouden worden, dan kan je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Deze maand in de krant:
– Het openingsfeest;
– Onze nieuwe bieren;
– Aankomende evenementen;
– Een mega aanbieding;
– De nieuwe website!

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op onze social media kanalen!

Cheers!

Team Eleven


 

Drie weken geleden was onze opening en wat een succes was dit! De super leuke samenwerking met allemaal creatieve, jonge ondernemers maakte het succes nog groter. Van poezie tot foto’s en van lekker eten door WT Urban Kitchen tot de escape room die de deuren opende. En dat met een biertje in de hand! 🙂 We hopen dat je het net zo leuk vond als wij! Bedankt voor jullie komst.

PS. Heb je bier besteld tijdens de opening? De laatste leveringen gaan volgende week de deur uit. See you soon!

 


 

Ons assortiment is gegroeid! We hebben twee nieuwe bieren:

  • Blonde Willem – oaked zwaarblond | 8,5% Een stevig blondje, met een houtig karakter. Durf jij ‘m aan?! 😉
  • Kiek maar ‘ff – Pale ale met bergamot | 5,5% Ons zomerbier! Een super smaakvol, fris en fruitig bier, waarmee je lekker op het terras ploft en geniet van de zon!

Nu te bestellen in onze webshop!


5,6 en 7 april staan wij op het Hop on Hop off festival (https://hoponhopofffestival.com) in Breda. Van vrijdag – zondag kun je daar 300 bieren proeven van verschillende brouwerijen uit het land!

Op 13 april organiseren wij samen met Café Brutal (onder WT Urban Kitchen, in de watertoren van Utrecht) een culinaire borrel. (https://www.facebook.com/events/356391091640576/) Lekkere stukken vlees van de BBQ, een plank charcuterie of oesters. Dat gecombineerd met onze bieren, wordt een fantastische dag bourgondisch genieten!

Op 14 april werken wij samen met Utrecht Craft Beer Tours (https://utrechtcraftbeertour.com) : je kunt een fietstour maken van de stad naar onze brouwerij, waar je lekker gaat borrelen en proeven. Daarna fietsen we door naar het Utrecht’s Finest festival. (https://www.utrechts-finest.nl)

Op 20 april staan we met onze tapkar in schoonhoven, bij het Gouden Rakker (https://www.facebook.com/events/740140486347928/) festival. Met vijf lokale brouwerijen en aantal foodtrucks, belooft dit een smaakvol hoogtepuntje te worden! Utrecht Craft Beer Tours (https://utrechtcraftbeertour.com)

Onze nieuwe website is live! Alle bieren zijn er te vinden, de evenementen die we bezoeken, de workshops die we verzorgen én je kunt er shoppen! Wat vind je ervan? 🙂


Bedankt voor het lachen en tot de volgende maand!

Geef een reactie